2007-2022

(22 Αυγούστου 2007)

Καλώς ήρθατε στο blog της μαμάς.

Γιατί blog; Ο ιστότοπος αυτός γεννήθηκε με μορφή ιστολόγιου (blog [web log]) και ο μηχανισμός του προσφέρεται απο τον παγκόσμιο οργανισμό wordpress.com. Ελευθερία, σύγχρονος & εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας, άμεση ενημέρωση 24/7 είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του τρόπου παρουσίασης.

Δοκιμάστε την μαγειρική της μαμάς στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 119 ή χρησιμοποιώντας το τηλεμενού καλώντας τα τηλέφωνα 6977 888040 ή 25410 69352.

Ενημερωθείτε απο την αρχική σελίδα για το καθημερινό μενού & αφήστε το δικό σας ηλεκτρονικό σχόλιο, μετατρέπoντας τον χώρο αυτό παράλληλα σε βιβλίο επισκεπτών.

Ωφείλω να σας ευχαριστήσω για την eπίσκεψή σας.
Θα είναι χαρά να σας έχουμε και κοντά μας.

με εκτίμηση,
η μαμά

____________________________________________________________________________________

13 χρόνια μετά..
(8 Ιανουαρίου 2020)

Η μεταφορά της έδρας μας στη νέα οδό, Ανδρέου Δημητρίου 45, είναι σίγουρα η μεγαλύτερη αλλαγή που είχαμε στη μέχρι τώρα πορεία μας.

Ήταν πριν από δεκατρία χρόνια, όμως μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία στο μαγείρεμα και με την ίδια θέληση όσον αφορά την εξυπηρέτησή σας.

Αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις της παραγωγής μας σε στάνταρ που αρμόζουν στο 2020 και προσφέραμε έτσι στους ανθρώπους που εργάζονται μέσα στη κουζίνα, μια ολοκαίνουρια ευχάριστη εμπειρία εργασίας.

Με ποιό σκοπό;
Μα για να μεταφέρουμε αυτή την ευχαρίστηση στον κάθε ένα από εσάς προσωπικά την ώρα που σας εξυπηρετούμε. Από τη λήψη της παραγγελίας σας μέχρι τη παράδοσή της θα θέλαμε να είστε μόνο ευχαριστημένοι.

Ενεργοποιήσαμε επίσης και μερικούς ακόμη τρόπους πληρωμής, εκτός από τα μετρητά ή το POS στη πόρτα σας. Μπορείτε πλέον να κάνετε τη πληρωμή από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, μέσω του λογαριασμού σας στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδας, με χρήση του PayPal ή μέσω του λογαριασμού σας στη Revolut.
– Απλά ρωτήστε μας πως, όταν αφήσετε τη παραγγελία σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα.

Με εκτίμηση & σεβασμό,
το φαγητό της μαμάς
http://www.stismamas.gr

AdvertisementΑρέσει σε %d bloggers: