Τρίτη 19 Απριλίου

19 04 2016

Το μενού της Τρίτης περιλαμβάνει..

– Μοσχαράκι γιουβέτσι 5.50€
– Ρεβύθια 3.40€
– Αρακά με πατάτες (γιαχνί) 4.00€
– Μελιτζάνες παπουτσάκι (νηστίσιμο, με κιμά από σόγια) 4.90€
– Πέννες Ογκρατέν (4 τυριά, στο φούρνο) 4.80€
– Καλαμαράκια στο τηγάνι 4.50€
– Γιουβαρλάκια 4.30€
– Κοκκινιστό κοτόπουλο με ζυμαρικά 4.80€

ισορροπία στο γεύμα με σαλάτες & συνοδευτικά, εξαιρετικό παρθένο
ελαιόλαδο στον ουρανίσκο καθώς όπου συναντάμε γιαούρτι, είναι
με 2% λιπαρά..

– Κουνουπίδι 2.00€
– Μπρόκολο 2.00€
– Λάχανο με καρότο 1.50€
– Μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι & άνηθο 2.00€ 1.50€
– Ρόκα με παρμεζάνα (προαιρετικά με λιαστή τομάτα) 2.60€/2.80€
– Καλοκαιρινή (παξιμάδι, τομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, φέτα) 3.00€
– Χωριάτικη 2.90€
– Φέτα (με λαδορίγανη ή χωρίς) 1.90€
– Τυροσαλάτα (μικρή ή κανονική μερίδα) 1.20€/2.00€
– Μελιτζανοσαλάτα (μικρή ή κανονική μερίδα) 1.20€/2.00€
– Τουρσί (ποικιλία λαχανικών σε άλμη) 0.80€
– Τζατζίκι (χειροποίητο, μικρή ή κανονική μερίδα) 1.20€/2.00€
– Ταραμοσαλάτα (λευκός ταραμάς, μικρή ή κανονική μερίδα) 1.50€/2.50€


Ενέργειες

Information