Τετάρτη 23 Μαρτίου

23 03 2016

Το μενού της Τετάρτης περιλαμβάνει..

– Σαρμαδάκια με αμπελόφυλλο (χωρίς κιμά) 4.80€
– Ιμάμ μπαϊλντί (μελιτζάνες στο φούρνο, χωρίς κιμά) 4.40€
– Τσιπούρα 5.50€
– Παστίτσιο 4.00€
– Κοκκινιστό μοσχαράκι 5.50€
– Φασολάδα (στη κατσαρόλα) 3.40€
– Σπανακόριζο 4.00€
– Κεφτεφάκια της μαμάς (με κόκκινη σάλτσα) 4.80€
– Ριγανάτο κοτόπουλο (ολόκληρο μπούτι, στη κατσαρόλα) 4.80€

– Χόρτα (αντίδια) 2.00€
– Μπρόκολο 2.00€ 1.50€
– Λάχανο με καρότο 1.50€
– Κόκκινο λάχανο με καρότο/πράσινη πιπεριά 1.50€
– Μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι & άνηθο 2.00€ 1.50€
– Ρόκα με παρμεζάνα (προαιρετικά με λιαστή τομάτα) 2.60€/2.80€
– Καλοκαιρινή (παξιμάδι, τομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, φέτα) 3.00€
– Χωριάτικη 2.90€
– Φέτα (με λαδορίγανη ή χωρίς) 1.90€
– Τυροσαλάτα (μικρή ή κανονική μερίδα) 1.20€/2.00€
– Μελιτζανοσαλάτα (μικρή ή κανονική μερίδα) 1.20€/2.00€
– Τουρσί (ποικιλία λαχανικών σε άλμη) 0.80€
– Τζατζίκι (χειροποίητο, μικρή ή κανονική μερίδα) 1.20€/2.00€
– Ταραμοσαλάτα (λευκός ταραμάς, μικρή ή κανονική μερίδα) 1.50€/2.50€


Ενέργειες

Information