Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου

12 12 2014

Μας ρωτάτε, και μας αρέσει.
Εαν το σπανάκι είναι φρέσκο στο σπανακόριζο;
Ναι είναι φρέσκο σπανάκι 🙂 γι’ αυτό και το
σπανακόριζο ειναι διαθέσιμο μόνο στην εποχή
του σπανακιού.

Επίσης κάτι που είχαμε πει και παλιότερα.
Μαγειρεύουμε με φόντο τα απλά υλικά. Χωρίς κύβους,
χωρίς πρόσθετα υλικά για να ενισχύσουμε τη γεύση,
τη μυρωδιά και το χρώμα στο φαγητό.

Το μενού της Παρασκευής περιλαμβάνει..

– Ρολό κοτόπουλο 5.00€
– Παστίτσιο 4.00€
– Φασόλια γίγαντες (στο φούρνο) 4.00€
– Σπανακόριζο (το σπανάκι είναι φρέσκο) 4.00€
– Γεμιστά κολοκυθάκια (με ρύζι και κιμά) 4.80€
– Φασολάκια
– Βραστό (σούπα με λαχανικά και κρέας)

– Εποχής (μαρούλι, ρεπάνι, καρότο, άνηθο) 2.00€
– Μπρόκολο 2.00€
– Λάχανο με καρότο 1.50€
– Αγγουροτομάτα 2.00€
– Καλοκαιρινή (παξιμάδι, τομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, φέτα) 3.00€
– Χωριάτικη 2.90€
– Μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι & άνηθο 2.00€
– Ρόκα με παρμεζάνα (προαιρετικά με λιαστή τομάτα) 2.60€/2.80€
– Τυροσαλάτα (μικρή ή κανονική μερίδα) 1.20€/2.00€
– Μελιτζανοσαλάτα 1.20€/2.00€


Ενέργειες

Information