Το μενού της Τετάρτης περιλαμβάνει..
– Βραστό (σούπα με λαχανικά & κρέας)
– Κεφτεδάκια της μαμάς
– Κοτόπουλο με Κάρυ (μαγειρεμένο στήθος σε κρέμα γάλακτος & κάρυ)
– Φασολάδα (στη κατσαρόλα)
– Μυδοπίλαφο
– Τσιπούρα
– Σπανακόριζο
– Σουτζουκάκια Φουρνιστά
σαλάτες και συνοδευτικά για το γεύμα μας..
– Μαρούλι (με φρέσκο κρεμμυδάκι & άνηθο)
– Ρόκα με Παρμεζάνα (προαιρετικά με λιαστή τομάτα)
– Λάχανο/Καρότο
– Καλοκαιρινή (παξιμάδι, τομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, φέτα)
– Αγγουροτομάτα
– Χωριάτικη
– Τυροσαλάτα (μικρή ή μεγάλη)
– Μελιτζανοσαλάτα (μικρή ή μεγάλη)
– Ταραμοσαλάτα (μικρή ή μεγάλη)
– Τουρσί (μικρή ή μεγάλη)
– Ρώσικη σαλάτα (μικρή ή μεγάλη)
– Σαλάτα του Κηπουρού (μικρή ή μεγάλη)
Σχολιάστε