Το μενού της Τρίτης περιλαμβάνει..
– Παστίτσιο
– Μουσακά
– Γιουβαρλάκια
– Σπανακόριζο
– Κοτόπουλο στο Φούρνο (με πατάτες ή ρύζι)
– Ρεβύθια
– Μακαρόνια με Κιμά
– Εποχής (μαρούλι, καρότο, ρεπάνι, άνηθο)
– Μαρούλι (φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο)
– Ρόκα με Παρμεζάνα (προαιρετικά με λιαστή τομάτα)
– Χωριάτικη
– Αγγουροτομάτα
– Καλοκαιρινή (παξιμάδι, τομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, φέτα)
– Φέτα (σκέτη ή με λαδορίγανη)
– Τζατζίκι (χειροποίητο)
– Τυροσαλάτα
– Μελιτζανοσαλάτα
Advertisements
Σχολιάστε